26 februari 202112:25

Door Wilma Olijhoek

Info van de bond

Helpdesk TASO-regeling

In het kader van vragen over de TASO-regeling is een helpdesk ingesteld.

Helpdesk TASO-regeling

Clubs en verenigingen kunnen eventueel een beroep doen op compensatieregelingen in verband met de financi√ęle gevolgen van de coronasituatie. Er zijn een aantal regelingen beschikbaar en het lijkt erop dat de meest in aanmerking komende de TASO-regeling is. Ondanks de eigen verantwoordelijkheid voor de analyse en aanvraag, kunnen de clubs en verenigingen een beroep doen op de ingerichte TASO-helpdesk.

Deze helpdesk is bereikbaar via [email protected]. Doelstelling is de ontvangen vragen over de criteria via deze helpdesk te verzamelen / bundelen en voor te leggen aan experts. Hierop volgend worden door IJshockey Nederland twee online 'inloop-avonden' georganiseerd, bedoeld om zoveel mogelijk vragen over de regeling te beantwoorden.

NOC*NSF | Compensatieregelingen voor sportverenigingen voor schade door coronamaatregelen

Er zijn verschillende overheidsregelingen beschikbaar die sportclubs steun kunnen bieden om de financi√ęle gevolgen van de coronamaatregelen op te vangen. Ontdek hieronder snel voor welke regeling(en) jouw club in aanmerking komt door te klikken op de begroting of de loketten en vraag financi√ęle compensatie aan voor jouw sportclub! Wij actualiseren deze informatie continu, dus kom regelmatig terug om te checken of er nog nieuwe mogelijkheden zijn. Deze tool laat ook zien dat het belangrijk is dat juist sportclubs gebruik maken van de voor hen beschikbare regelingen. Blijf als sportclub voldoen aan je betalingsverplichtingen, ook naar jouw sportbond, en vraag daarvoor vervolgens compensatie aan. Alleen op deze manier kunnen we de financi√ęle schade voor de gehele keten waarin we samenwerken zo beperkt mogelijk houden.

Open de tool 'Vraag financi√ęle compensatie aan voor jouw sportclub'

Video TASO-regeling

Klik hier voor de video naar de TASO-regeling.

Praktijkhandreiking TASO II

Delen