Home Nationale teams2021-2022 → Mannen U20

ManĀ­nen U20

Jong OranĀ­je U20 zou aan het 2021 IIHF IJshockĀ­ey U20 WK Divisie II, Groep B (ServiĆ«, BelĀ­graĀ­do) in de periĀ­ode van 8 tot en met 14 febĀ­ruĀ­ari 2021 deelĀ­neĀ­men. De tegenĀ­standers waren BelĀ­giĆ«, ChiĀ­na, IJsĀ­land, KroatĀ­iĆ« en ServiĆ«. VanĀ­wege coroĀ­na besloot de interĀ­naĀ­tionale ijshockĀ­eyfedĀ­erĀ­atie in sepĀ­temĀ­ber tot afgeĀ­lastĀ­ing van het toernooi.

Laatst gewijzigd op 21 september 2021 om 20:09

De teamfoto van de U20 uit 2020
De teamfoto van de U20 uit 2020

Voorselectie mannen U20 2021-2022

IJshockey Nederland werkt met (voor)selecties voor de nationale teams. Per training, trainingskamp, wedstrijd of toernooi wordt de gehele of een deel van de selectie opgeroepen.

Voor zover bekend staat op deze pagina ook informatie over de selectie(s) per training, trainingskamp, wedstrijd en/of toernooi (zie Kalender). IJshockey Nederland doet zijn uiterste best om de informatie over de nationale selecties up-to-date te houden. Coaches kunnen echter altijd - ook op het laatste moment - wijzigingen in een selectie doorvoeren. Spelers kunnen dan ook geen rechten ontlenen aan informatie op ijshockeynederland.nl.

Verplichte registratie ouders, begeleiders en bezoekers bij trainingen en/of wedstrijden

In verband met een verplichte registratie van bezoekers bij trainingen en/of wedstrijden zijn we verplicht naam en telefoonnummer van alle bezoekers die op de tribune plaatsnemen te registreren. Mocht u een training en/of wedstrijd van uw kind willen bezoeken vul dan twee dagen voor de betreffende training en/of wedstrijd via dit formulier uw naam en telefoonnummer alsmede de namen van uw gasten in.

Bij binnenkomst wordt u ontvangen, u krijgt een gezondheidscheck, uw naam wordt gecheckt en u krijgt instructie dat u plaats moet nemen op de tribune met anderhalve meter afstand met uitzondering van uw familieleden.

Op de pagina Sportprotocol Corona staat het protocol sportspecifiek trainingen en wedstrijden IJshockey Nederland. We verwijzen daarbij naar de informatie: Voor ouders of begeleiders bij trainingen en wedstrijden.

Blijf thuis als u klachten heeft!

Positie Voornaam Achternaam Geboortejaar Club
Functie Naam
Bondscoach Ron Berteling
Bondscoach Wil Zwarthoed
Teammanager Robin de Vroede
Equipment Manager Thijs de Witte
Equipment Manager Emille van Hulten
Fysiotherapeut Tom van 't Hof

Er zijn geen activiteiten.