Div sportsbroadcasting nl kurt camera 1314

27 januari 201619:04

Door Joep Meijsen

Bekerfinale toch live op internet

De bekerfinale tussen Heerenveen en Geleen is toch live te volgen via internet. De Nederlandse IJshockeybond geeft vanwege de voorspoedig verlopen kaartverkoop alsnog toestemming voor de uitzending.

pan>De uitzending wordt verzorgd door het team van Sportsbroadcasting.nl Michel van der Vaart verzorgt het commentaar, met Marcel Houben als co-commentator. De wedstrijd zal dankzij medewerking van Flyers Live TV ook via IJshockey.com worden uitgezonden.

De belangstelling voor de bekerfinale is aanzienlijk groter dan de organisatie vooraf had verwacht. Inmiddels zijn er extra tribunes bijgeplaatst, maar is de finale al zo goed als uitverkocht. Een zeer gelimiteerd aantal tickets is nog beschikbaar door het sturen van een mail naar bekerfinale@nijb.nl. Het gaat daarbij om staanplaatsen, enkele kaarten voor de supportersvakken van de beide teams en kaarten in het middenvak achter de spelersbanken.

De hal gaat zaterdag om 16.00 uur open voor het publiek. Een uur later begint de voorwedstrijd tussen twee groepen spelers uit het verleden. De shirts van deze wedstrijd worden via een veiling verkocht.