Amsterdam profiteerde van de misstap van Den Haag op vrijdag in Heerenveen en klom naar de derde plaats in poule A met een 5-2 overwinning op Turnhout. Voor bijna zevenhonderd toeschouwers scoorde John Versteeg drie keer, terwijl ook Donny van Musscher en Julian Berteling tot scoren kwamen. Beide treffers van Turnhout kwamen op naam van Bjorn Melis.

Luik leed zijn tweede nederlaag met één doelpunt verschil in twee dagen, 3-4 tegen Geleen. Eaters boog een 2-0 achterstand om in een 4-2 voorsprong en wist die uiteindelijk te verdedigen. Joey Geurts, Don Geerts, Lars van Sloun en Kay Gielen waren de succesvolle Geleense schutters, Jordan Paulus (2) en Thomas Everart voor Luik. De Franstalige Belgen hebben voor de derde plaats in Poule B een marge van vijf punten op Nijmegen en zes op Eindhoven. Die laatste ploeg heeft ook een wedstrijd meer gespeeld.

Leuven hield de kans op plaatsing voor de play-offs nog in leven. Met nog twee wedstrijden te spelen staat Chiefs nu gelijk in punten en wedstrijden met Eindhoven. Nijmegen heeft een punt meer en een wedstrijd minder gespeeld. Tegen Den Bosch werd het 9-1 voor Leuven, onder meer dankij vier goals van Wehebe Darge en twee van Pieter-Jan Wouters. Het Bossche tegendoelpunt kwam van de stick van Mark Schra.

Tilburg won met 5-8 in Antwerpen. Deniz Mete had vier goals, zijn broer Onur Mete twee. Verder wisten Reinier Staats en Sander Horvers nog het net te vinden achter Mathias Biskop. Kenneth Pittoors had drie goals namens Phantoms, terwijl Ben van den Bogaert twee keer scoorde.

Herentals toonde in Dordrecht weer aan goed op schot te zijn op dit moment, 0-17. Daarmee heeft Hyc nu een marge van zeven punten op Heerenveen, met twee wedstrijden meer gespeeld. Een overwinning zondag stelt voor Herentals de eerste plaats in Poule A veilig. Tyler Melancon scoorde vier keer, net als Mitch Morgan. Vincent Morgan was drie keer succesvol.