Eaters keulen close 200910

16 november 201215:25

Door Joep Meijsen

Comeback voor Lambert Keulen

Lambert Keulen keert na drie jaar terug in de opstelling bij Geleen Eaters. Hij vervangt komend weekeinde Akim Ramoul die de wedstrijden vanwege zijn nieuwe vaderschap laat schieten.

Of het een permanente comeback voor Keulen is, is nog niet duidelijk. Na de wedstrijd wordt gekeken wat de mogelijkheden waren. Keulen brak exact drie jaar en een week geleden zijn scheenbeen na een botsing op het ijs. Daarmee leek een einde te zijn gekomen aan zijn loopbaan als actief ijshockeyer.

Afgelopen jaar werd zijn nummer nog ‚Äėgeretired‚Äô, maar dat blijkt nu voorbarig te zijn. De snelle aanvaller werkte met het bedrijf Sportvision aan zijn herstel en denkt nu klaar te zijn voor in ieder geval een tijdelijke comeback. ‚ÄėIk heb hier keihard voor getraind en ben fitter dan ooit, ik hoop natuurlijk op veel ijstijd, al is het maar om andere spelers even dat minuutje extra rust te gunnen.‚Äô

Geleen speelt een serie van twee wedstrijden tegen Heerenveen om een plaats in de halve finales van de beker. Akim Ramoul werd vrijdag voor de tweede keer vader.