Publiek wk

26 maart 201816:00

Door [email protected]

Datamex verbindt zich als sponsor aan het WK

Het bedrijf Datamex Automatisering BV uit Breda heeft zich als sponsor verbonden aan het wereldkampioenschap ijshockey in Tilburg. De onderneming gaat het WK ook organisatorisch ondersteunen.

Trouwe ijshockeyfans

Directeur Rik Peters van Datamex is blij met de overeenkomst. ‘Als trouwe ijshockeyfans en onder meer ook sponsor van Tilburg Trappers zijn wij trots dat wij het WK mogen sponsoren en ondersteunen met onze IT-oplossingen.’

Ook IJshockey Nederland is verheugd over de overeenkomst. ‘Met Datamex verbindt zich opnieuw een sterke partner aan het wereldkampioenschap in Tilburg. Het wordt straks in april een écht ijshockeyfeest met Oranje in de hoofdrol’, zegt bondsdirecteur Rob van Rijswijk.

Datamex

Datamex is al bijna 35 jaar een totaalleverancier van automatiseringsoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. Het bedrijf is met ruim zestig medewerkers actief in binnen- en buitenland.

Wereldkampioenschap IJshockey in Tilburg

Het WK wordt in het IJssportcentrum Tilburg gehouden van maandag 23 april tot en met zondag 29 april. Behalve Oranje nemen ook Australië, België, China, IJsland en Servië deel aan het toernooi. De winnaar promoveert naar Division IB binnen de WK-structuur van de internationale ijshockeyfederatie IIHF.

De kaartverkoop voor het WK is inmiddels in volle gang. Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketpoint. Het complete programma van het wereldkampioenschap en meer informatie is te vinden op http://wmiia2018.iihf.hockey/.