Voor Stefan Collard is het een terugkeer bij Dordrecht. Hij was al enige tijd hoofdcoach toen Dordrecht nog uitkwam in de Beneliga. Het eerste team van de Lions haalde vorig jaar de halve finales van de play-offs in de Eerste Divisie. Daarin verloor de ploeg beide wedstrijden van het derde team van Tilburg Trappers, dat uiteindelijk het kampioenschap binnensleepte.

De nieuwe hoofdcoach wordt in Dordrecht tevens voorzitter van de Technische Commissie, met als doelstelling de verdere ontwikkeling van het jeugdbeleid en de technische staf. De club zegt ambitieus te zijn met de opleidingen. 'De laatste jaren zijn de ProClass Lions met een flinke opmars bezig in de jeugd als het om spelersopleidingen gaat. Dordrecht doet in diverse leeftijdscategoriën weer mee om de prijzen en levert tegenwoordig ook weer de nodige spelers voor de nationale talententeams. Door het (wederom) aantrekken van Stefan Collard zetten de Lions eenvolgende stap richting topijshockey in Dordrecht', zo meldt de club. 

Collard combineert zijn functie bij Dordrecht met het bondscoachschap van de U14 van IJshockey Nederland. De club heeft nog ruimte voor nieuwe jeugdleden.