Trappers stappegoor fisheye binnen 112

10 oktober 201216:10

Door Joep Meijsen

Dustin Jeffrey tekent in Zagreb

De afgelopen week door Tilburg Trappers aangekondigde NHL-speler Dustin Jeffrey komt niet naar Noord-Brabant. De speler van Pittsburgh Penguins is vanmiddag gepresenteerd bij Zagreb.

Dat meldt Zagreb op zowel de eigen website, de eigen Twitter-feed en via Facebook. Tilburg leek de eerste club te worden in Nederland met een NHL-er onder contract. De club had de onverwachte deal te danken aan de persoonlijke band tussen technisch verantwoordelijke Rene de Hondt en ex-Trapper en superagent Pat Brisson.

Zagreb komt uit in de Oostenrijkse competitie. Bij Tilburg Trapper is teleurgesteld gereageerd op het nieuws. 'Natuurlijk was ik vol ongeloof toen ik hoorde dat Dustin aslnog afzag van zijn komst naar Tilburg. Hij geeft de voorkeur aan Zagreb omdat daar twee hele goede vreinden van hem spelen', zegt De Hondt op de eigen website van Tilburg.

De club gaat nu op zoek naar een andere buitenlandse aanvaller. 'Mogelijk kunnen we donderdagavond tijdens de supportersbijeenkomst meer duidelijkheid geven.'