Lukasz bartak antwerpen

29 juni 201807:54

Door Joep Meijsen

Eaters haalt statusspeler Bartak binnen

Geleen breidt de selectie uit met aanvaller Lukasz Bartak. De 24-jarige Pools/Tsjechische forward was vorig jaar de topscorer van Antwerpen in de Beneliga met 20 goals en 29 assists in 24 wedstrijden.

Bartek geldt als statusspeler en telt dus niet mee als één van de twee imports die zijn toegestaan in de Beneliga. Bartak speelde twee seizoenen in Antwerpen en was daarvoor actief voor Heist op den Berg in de Beneliga. Hij begon zijn Belgische loopbaan bij Hasselt en was daarvoor op lager niveau actief in Polen. Met de komst van Bartak haalt Eaters een tweede makkelijk scorende speler binnen. Afgelopen week werd al bekend dat Nick Verschuren overstapt van Kemphanen naar Eaters.

Eaters maakte tevens bekend dat Remco Knoren, Rick Janssen, Dean Moors en Jord Smit ook komend seizoen deel uitmaken van de selectie. Smit was met twaalf punte nin 26 wedstrijden de productiefste speler van dit kwartet. Moors scoorde drie keer en nam een assist voor zijn rekening, teriwijl Knoren op een goal en een assist zat in 25 wedstrijden.

Foto: Lex Eckhardt (Eaters.nl)

Delen