Enkele weken geleden gaf Eimers nog aan niet zeker te weten of hij door wilde als hoofdcoach in Den Haag. Nu maakt de club bekend dat Eimers inderdaad voor een jaar heeft bijgetekend in Den Haag. Eimers was voor zijn komst naar Den Haag coach in Heerenveen, Nijmegen en Geleen.

Den Haag won vorig jaar in de Beneliga vijftien van de negentien wedstrijden tijdens de reguliere competitie en eindigde daarmee in Poule B als nummer twee achter Heerenveen. In de bekercompetitie slaagde de club er niet om de halve finales te bereiken. Heerenveen en Zoetermeer eindigden op de ranglijst boven Hijs.

De 44-jarige Eimers begon als coach in Heerenveen, een club die hij later nog enkele jaren onder zijn hoede zou hebben. Tussendoor behaalde hij landstitels met Geleen en Nijmegen. De afgelopen jaren was hij ook bondscoach van Oranje. Voor het WK in Belfast kondigde de coach al aan dat dit zijn laatste jaar zou zijn.

'In zijn derde seizoen wil Eimers opnieuw voor de prijzen strijden, de mentaliteit nog verder professionaliseren en de jeugd meer kansen geven.', meldt Den Haag op Facebook in een toelichting.