1917 0119

14 december 201823:24

Door Joep Meijsen

Final Four verhuist naar Nijmegen

Het jaarlijkse toernooi om het kampioenschap van Nederland, de Final Four, wordt dit seizoen in Nijmegen gespeeld. De eerste twee edities werden in Thialf afgewerkt.

De vier hoogstgeplaatste Nederlandse teams in de Beneliga plaatsen zich voor de Final Four. Op zaterdag worden de twee halve finales gespeeld, gevolgd door de finale op zondag. Het toernooi wordt gespeeld in het weekeinde voor de start van de play-offs in de Beneliga.

Het is voor het eerst dat het toernooi in Nijmegen wordt gehouden. Details over de exacte speeltijden en tickets worden later bekendgemaakt. 'Dit is een geweldige kans om zowel club als Triavium en de stad Nijmegen als ijshockeybolwerk onder de aandacht te brengen. Ook voor onze businesspartners zijn er met een dergelijk toernooi legio mogelijkheden voor exposure', zo wordt commercieel manager Hans Cleijne van Nijmegen geciteerd.

Het toernooi wordt gespeeld in het weekeinde van 2 en 3 maart. Ahoud Nijmegen Devils speelt als de club zich plaatst zelf de tweede halve finale op zaterdag.

Delen