Flyers celebrate oosterwijk 1213

17 januari 201312:17

Door Joep Meijsen

Flyers legt hoofdsponsor vast

Friesland Flyers heeft voor het komende anderhalf jaar een hoofdsponsor. Het gaat om de Unis Group uit Grou die actief is in de reparatie van industriële elektronica.

Dat heeft Flyers bekendgemaakt. De overeenkomst loopt tot het einde van het seizoen 2013/2014, met een optie voor verlenging voor nog 2 seizoenen. 'We zijn erg content met de UNIS Group als hoofdsponsor. Het is een gezond en succesvol bedrijf uit Friesland dat over de hele wereld actief is. De nuchterheid en ondernemingsgeest van UNIS sluit geheel aan bij de Flyers', aldus voorzitter Henk Hoekstra van Friesland Flyers.

Volgens Hoekstra geeft de nieuwe hoofdsponsor vertrouwen in de toekomst. 'et aanhaken van de UNIS Group betekent ook dat we de volgende stap kunnen zetten in de ontwikkeling van de club. We zijn ruim een jaar geleden begonnen met een nieuw bestuur en hebben de ambitie uitgesproken om binnen drie jaar mee te doen om het kampioenschap van Nederland. We gaan dit seizoen voor het eerst sinds vijf jaar weer meedoen aan de Play offs. De extra financiële ruimte die we nu krijgen, zullen we hoofdzakelijk gebruiken om het team en de organisatie verder te versterken.'

De nieuwe hoofdsponsor voor Flyers is de tweede opsteker in twee dagen voor het Nederlandse ijshockey. Woensdag werd al duidelijk dat Geleen Eaters in ieder geval voorlopig het gevaar van een faillissement wist af te wenden. De hoofdsponsor zorgt bij Flyers voor meer financiële stabiliteit.