Game Day Preview 13-11

Vandaag niet alleen actie in Polen, maar ook op een van de Nederlandse ijsbanen. In Thialf ontvangt Heerenveen Flyers de Nijmegen Emperors in een van de laatste ontmoetingen in de Challenge Cup. Voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd.

Preview Flyers - Emperors

Aanvangstijd: 19.30 uur
Locatie: Thialf, Heerenveen
Referee: Bakker (Zigtermann, Oosterhoff)
Laatste ontmoeting: De laatste ontmoeting van deze teams stamt van 29 oktober. Nijmegen versloeg in het Triavium de Flyers met 7-3. De 17-jarige Kevin Bruijsten scoorde drie doelpunten in die wedstrijd, terwijl de 18-jarige Huub Verdonschot twee keer raak schoot.
Bijzonderheden: Overtime winst is voor Heerenveen genoeg om de Challenge Cup definitief te claimen. Nijmegen moet de volle winst behalen om nog kans te maken op de titel. De Nijmegenaren zijn dan nog wel afhankelijk van het onderlinge resultaat tussen Geleen en Heerenveen op zondag.
Voorspellingen IJshockey.com toto: 190 voorspellingen, waarbij een ruime meerderheid van 86 procent inzet op een Friese zege, 5-2 is de meest genoemde uitslag, terwijl 16 mensen geloven dat er overtime aan te pas zal moeten komen.

Nog meer ijshockey