Amsterdam Tigers Antwerpen Phantoms Geleen Eaters Heerenveen Flyers Hijs Hokij Den Haag HYC Herentals Leuven Chiefs Luik Bulldogs Mechelen Golden Sharks Nijmegen Devils Tilburg Trappers Tilburg Trappers (Oberliga) Zoetermeer Panters
Game Day: Trappers ontvangt koploper

Game Day: Trappers ontvangt koploper

Tilburg Trappers ontvangt vandaag in de Oberliga koploper Duisburg, terwijl in de Nederlandse beker de Beneliga-Trappers op bezoek gaan bij Nijmegen. De Game Day van deze vrijdag.

Winner
Bauer (klein)
THS
Rono

Tilburg Trappers - Füchse Duisburg

Details

Oberliga
20.00 uur
IJssportcentrum Stappegoor
Eric Daniels (Stef Oosterling, Jeroen van den Berg)

Historie

Tilburg en Duisburg kwamen elkaar vorig seizoen vier keer tegen, waarbij Duisburg drie van de vier onderlinge wedstrijden wist te winnen. Tijdens de play-offs was echter Tilburg de ploeg die tot het einde toe overeind bleef, terwijl Duisburg de beoogde promotie weer niet voor elkaar kreeg. In de aanloop naar het nieuwe seizoen kwamen de clubs elkaar twee keer tegen. Beide teams wonnen hun uitwedstrijd.

Vorm

Duisburg is uitstekend begonnen aan het seizoen. De eerste vier wedstrijden werden allemaal gewonnen. Afgelopen weekeinde was er een ruime zege in Timmendorfer Strand, terwijl de ploeg op zondag in eigen huis alle zeilen bij moest zetten tegen Preussen Berlin, 3-2. Met vijf goals en drie assists in vier wedstrijden kent Robin Slania een uitstekende start van het jaar, net als Viktor Beck die al drie goals en drie assists verzamelde. Tilburg staat vooralsnog zesde in de competitie, maar heeft nog een wedstrijd tegoed. De nederlaag in het openingsweekeinde tegen Hannover werd vorige week goedgemaakt met ruime zeges bij Halle en in eigen huis tegen Timmendorfer Strand. Parker Bowles en Nardo Nagtzaam hebben beide een goal en zes assists in drie wedstrijden. Bij Duisburg keert mogelijk Raphael Joly terug in de opstelling. 

Ahoud Devils Nijmegen - Tilburg Trappers

Details

Beker van Nederland, Poule A.
20.30 uur
Triavium
Debby Hengst (Hans Verhoog, Jeroen Hesselberth)

Historie

Nijmegen speelde vorig jaar twee keer tegen Trappers in de bekercompetitie. De wedstrijd in Stappegoor werd met 1-5 gewonnen, maar Tilburg versperde later in de competitie de opmars van Devils naar de halve finales door in het Triavium met 0-2 te winnen via goals van Elia Urlings en Jasper Nordemann. In de Beneliga-campagne kwamen de teams elkaar nogmaal twee keer tegen. Tilburg won die beide ontmoetingen, in eigen huis werden de dubbele cijfers gehaald (10-3) en op 17 februari werd het 2-5 in Nijmegen.

Vorm

Nijmegen wacht nog op de eerste overwinning van het seizoen. Afgelopen weekeinde werd in eigen huis met 0-5 verloren van Geleen voor de beker en in Amsterdam met 7-6 van Amsterdam. Tilburg Trappers verloor voor de beker in eigen huis met 1-3 van Heerenveen. Nijmegen staat met 0 uit 2 onderaan in poule A van de bekercompetitie. Tilburg voorlopig derde met drie punten in drie ontmoetingen. Het nog ongeslagen Heerenveen en Geleen staan bovenaan in die poule. Bij Nijmegen debuteert Nick de Jong, die de afgelopen dagen een transfer maakte vanuit Eindhoven. Devils moet het doen zonder de geschorste Harley Verkroost en de geblesseerde Eef Gerritsen en Jay Plamont, maar verwelkomt Jake Hendriks terug in de opstelling.

Nieuws Game Center Spelers Teams Forum