HERTZ

15 maart 201811:07

Door [email protected]

Hertz Tilburg mobiliteitssponsor van Oranje en WK

IJshockey Nederland heeft een overeenkomst gesloten met Flex carrent/ Hertz Tilburg als mobiliteitssponsor van de nationale mannenploeg en het wereldkampioenschap ijshockey zoals dat eind april wordt gehouden in Tilburg.

Grootste autoverhuurder ter wereld

Hertz is de grootste autoverhuurder ter wereld met een wereldwijde dekking en een wagenpark van ruim 6000 auto’s in Nederland. In de regio Tilburg werkt Hertz samen met Flex carrent dat vestigingen heeft in Tilburg en Goirle. Hertz/ Flex leveren huurauto’s in alle soorten en maten. Van een compacte stadsauto tot een luxe zakenauto en van een kleine bestelwagen tot een grote verhuiswagen. Zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt. Flex carrent is al enkele jaren mobiliteitspartner van Tilburg Trappers en draagt het ijshockey een warm hart toe.

Directeur Rob van Rijswijk van IJshockey Nederland: Wij zijn trots en zeer verheugd dat Hertz als onze mobiliteitspartner voor het WK wordt. Hertz zal IJshockey Nederland voor en tijdens het WK voorzien van voertuigen om onze gasten, officials, teambegeleiders en medewerkers te vervoeren.

Warme herinneringen

Wilfred van Empel van Hertz kijkt uit naar de samenwerking: "Ik ben geboren en getogen op 50 meter van de oude Pelikaanhal en zat 30 jaar terug al met mijn vrienden op de tribune bij Trappers. De dynamiek van het spel en de trouwe supporters passen perfect bij ons bedrijf. Ook wij gaan voor de langdurige samenwerking met onze klanten en doen veel aan klantenbinding. Ook bij ons is iedereen van harte welkom, zowel de particulier die een verhuisbusje nodig heeft als het grotere bedrijf dat auto’s voor hun personeel nodig heeft. Precies dat gevoel zie je bij ijshockey. Jong of oud, rijk of arm, iedereen is van harte welkom. Het aanstaande WK in Tilburg roept warme herinneringen op. In 1999 werd oranje wereldkampioen in Eindhoven en was het een enorme happening tot in de late uren. Ook dit jaar zijn er kansen om het WK binnen te halen en daar zijn wij als Hertz graag bij.”

Zowel een aantal teams als de officials gaan tijdens het WK gebruik maken van de auto´s van Hertz.

WK IJshockey

Het wereldkampioenschap wordt in het IJssportcentrum Tilburg gehouden van maandag 23 april tot en met zondag 29 april. Behalve Oranje nemen ook Australië, België, China, IJsland en Servië deel aan het toernooi. De winnaar promoveert naar Division IB binnen de WK-structuur van de internationale ijshockeyfederatie IIHF. Het Nederlandse ijshockeyteam opent het toernooi op maandag 23 april om 20.00 uur tegen China. Een dag later op hetzelfde tijdstip is IJsland de tegenstander. Na de eerste rustdag staat op donderdag 26 april om 20.00 uur de wedstrijd tussen Nederland en Servië op het programma. Na de tweede rustdag spelen op zaterdag 28 augustus om 16.30 uur Nederland en België tegen elkaar. Oranje sluit het toernooi op zondag 29 april om 16.30 uur af met de interland tegen Australië.