Amsterdam Tigers Antwerpen Phantoms Geleen Eaters Heerenveen Flyers Hijs Hokij Den Haag HYC Herentals Leuven Chiefs Luik Bulldogs Mechelen Golden Sharks Nijmegen Devils Tilburg Trappers Tilburg Trappers (Oberliga) Zoetermeer Panters
Hijs verlengt met drietal spelers

Hijs verlengt met drietal spelers

Den Haag heeft de eerste drie contractverlengingen bekendgemaakt. Het gaat om de broers Alan en Stace van Bentem en forward Joey Oosterveld. 

Winner
Bauer (klein)
THS
Rono

Joey Oosterveld

Voor Oosterveld was het zijn tweede seizoen in het shirt van Den Haag. Afgelopen seizoen was hij in de Beneliga goed voor vijftien goals en elf assists in 27 wedstrijden. Daarnaast had hij ook nog zes punten in acht bekerwedstrijden. Vorige week maakte Oosterveld ook deel uit van de selectie van bondscoach Doug Mason. Op het succesvolle WK in Tilburg had hij twee assists in vier wedstrijden en won hij met de wereldtitel zijn vierde hoofdprijs op rij dit seizoen.

Foto: Robert Bos (Flickr)

Alan van Bentem

De 31-jarige Alan van Bentem is afkomstig uit de eigen jeugdopleiding en al zo'n dertien seizoenen een vaste waarde in de ploeg. Hij won afgelopen seizoen zijn vierde landstitel en zijn tweede nationale beker. Hij had in de Beneliga 53 punten in 29 wedstrijden, waarmee hij de nummer drie is op de topscorerslijst van de Haagse formatie. In de beker had hij oo nog elf goals en twaalf assists in tien ontmoetingen.

Stace van Bentem

Stace van Bentem (26) is de derde speler die ook komend seizoen in het shirt van Den Haag te zien blijft. De jongere broer van Alan van Bentem had in 25 wedstrijden in de competitie veertien goals en vijftien assists voor 29 punten. In negen bekerwedstrijden was hij nog goed voor vijf goals en zeven assists.

Chris Eimers en Jeffrey Melissant

Eerder werd al bekend dat coach Chris Eimers de komende twee jaar bij Hijs als coach blijft. Jeffrey Melissant maakt echter de overstap naar Nijmegen.

Nieuws Game Center Spelers Teams Forum