Final Four2018 Heerenveen Nijmegen save Hrelja 2018

4 juli 201819:29

Door Joep Meijsen

Hrelja volgt Schotel op bij Den Haag

Een dag na de bekendmaking dat Fabian Schotel stopt als doelman bij Den Haag heeft de club een opvolger gecontracteerd. Het gaat om de 28-jarige Tomislav Hrelja, die de afgelopen jaren in Nijmegen voor de lat stond.

Hrelja is een voormalige Nederlandse jeugdinternational, maar speelde in de jeugd veelal in Belgi√ę. Ook was hij een seizoen in Finland actief. Sinds het seizoen 2009-10 was hij actief in Nijmegen, de stad waar hij ging studeren. Met Nijmegen won hij in dat eerste seizoen de landstitel.

De afgelopen jaren deelde hij zijn positie in het doel bij Nijmegen met Jeffrey Vermeulen. Devils koos na afloop van het afgelopen seizoen voor een goalie-duo van Vermeulen met de uit Eindhoven overgekomen Deniz Mollen, waardoor de periode van Hrelja als speler bij Devils eindigde.

Na zijn terugkeer uit Finland speelde de nieuwe goalie al korte tijd in Den Haag. Hrelja maakte de afgelopen jaren ook verschillende keren deel uit van de selectie van het Nederlands team voor vriendschappelijke wedstrijden.

Delen