Lambregts is na Rick van Haren en Justin Evers de derde nieuwkomer in de selectie van de eveneens nieuwe coach Jeffrey van Iersel. Lambregts was de afgelopen jaren een vaste keuze in de verschillende jeugdselecties van Oranje en speelde afgelopen seizoen nog het wereldkampioenschap met Nederland onder 18 jaar.

De nieuwkomer is afkomstig uit Den Bosch, waar hij ook zijn eerste wedstrijden als senior speelde. Afgelopen jaar maakte hij de overstap naar Tilburg, maar miste een belangrijk deel van het seizoen met een schouderblessure. Uiteindelijk speelde hij nog negen wedstrijden voor Tilburg in de Beneliga, waarin hij twee keer scoorde.

'Waarom ik overstap is omdat ik met een schone lei wil beginnen. Ronnie (Plamont, red) benaderde me vorig jaar al een keer en zo is dat dit jaar ook gegaan. Ik ben op gesprek gegaan bij hem en het klonk goed voor mijn gevoel. Ik denk dat ik hier een leuk seizoen kan hebben. Ik wil gewoon fun in mijn hockey hebben. De rest komt vanzelf wel', zo licht Lambregts zijn komst naar Nijmegen toe op de site van de club.

Beeld: Archieffoto