Trappers vs Falken 2017 Kevin Bruijsten viert feest

14 juni 201914:07

Door Joep Meijsen

Kevin en Mitch Bruijsten blijven Trappers

Kevin en Mitch Bruijsten blijven spelen bij Tilburg Trappers. Kevin verlengde zijn contract met een jaar, terwijl zijn jongere broer voor twee seizoenen bijtekende.

Dat meldt Trappers op zijn website. Tilburg meldt tevens dat coach Bo Subr dichtbij een contractverlenging is. De 30-jarige Mitch Bruijsten is het langst actief bij Tilburg. De international stapte in 2015 over naar Tilburg en completeert aan het einde van zijn nieuwe contract zes seizoenen in Tilburgse dienst. Hij was in de reguliere competitie in de Oberliga goed voor 40 goals en 44 assists in 48 wedstrijden. In zeventien wedstrijden in de play-offs voegde hij hier nog vijf goals en negentien assists aan toe.

De 32-jarige Kevin Bruijsten was in 41 wedstrijden goed voor 26 goals en 21 assists. In de play-offs scoorde hij in zeventien wedstrijden liefst 14 keer en nam ook acht assists voor zijn rekening. Kevin Bruijsten speelde voor zijn overstap naar Tilburg op het hoogste niveau in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Daarvoor speelde hij in Nijmegen, Heerenveen, Amsterdam, Eindhoven en Essen. Kevin begint aan zijn derde seizoen in het shirt van Trappers.

Lees hier meer over de contractverlengingen >>>