Antwerpen Phantoms Geleen Eaters Heerenveen Flyers Hijs Hokij Den Haag HYC Herentals Leuven Chiefs Luik Bulldogs Mechelen Golden Sharks Nijmegen Devils Tilburg Trappers Tilburg Trappers (Oberliga) Zoetermeer Panters
Meulenbeek verlengt bij Eaters

Meulenbeek verlengt bij Eaters

Microz Eaters Limburg maakte zojuist bekend dat Renzo Meulenbeek ook volgend jaar in het shirt van de Limburgse club te bewonderen is. De jonge aanvaller Julian Markgraaf maakt de overstap vanuit het tweede team van Eaters.

Winner
Bauer (klein)
THS
Rono

De 21-jarige Meulenbeek is al een aantal jaren onderdeel van de Geleense selectie. Meulenbeek is een voormalig jeugdinternational bij de U18 en U20. De aanvaller zag zijn seizoen afgelopen november tot een abrupt einde komen na een auto-ongeluk. In de bekercompetitie kwam Meulenbeek tot één goal en drie assists in twaalf wedstrijden.

Renzo Meulenbeek in actie voor Oranje U20 tijdens het WK in Dumfries in 2017

Renzo Meulenbeek in actie voor Oranje U20 tijdens het WK in Dumfries in 2017© Marco Spelten

Julian Markgraaf is een 17-jarige aanvaller die de afgelopen seizoenen al meedraaide in de Eerste Divisie voor Geleen. De in Roermond geboren Markgraaf behaalde tien goals en dertien assists in 22 wedstrijden. Het tweede team van Eaters greep afgelopen seizoen net naast de play-offs in de Eerste Divisie.

Eerder deze week maakte Geleen al bekend dat Mordy Munichman en Lars van Sloun in Limburgse dienst blijven. Zij voegden zich bij de spelers die al eerder waren verlengd: Vadim Gyesbreghs, Matt Beer, Yan Turcotte, Levi Smeets, Luca Heutmekers, Sander Kösters, Rowan Delil, Mitch Koumans, Tom Marx en Nick Verschuren

Geleen is behoorlijk actief op de transfermarkt met de nieuwe aanwinsten Mike Verschuren (Den Haag), Marco Postma (Heerenveen) en Jens Engelen (Antwerp).

Lukasz Bartak en Michael Sterkens zullen niet terugkeren bij Eaters.

Nieuws Game Center Spelers Teams Forum