Amsterdam Tigers Antwerpen Phantoms Geleen Eaters Heerenveen Flyers Hijs Hokij Den Haag HYC Herentals Leuven Chiefs Luik Bulldogs Mechelen Golden Sharks Nijmegen Devils Tilburg Trappers Tilburg Trappers (Oberliga) Zoetermeer Panters
Morning Skate: Crybabies en play-offs

Morning Skate: Crybabies en play-offs

Ook op deze zaterdag weer een editie van de Morning Skate. We kijken hoe het is met Mike Dalhuisen, Daniel Sprong, Jamie Schaafsma en Tilburg Trappers. Verder de stand van zaken in de NHL-play-offs en een heel bijzondere huilbaby.

Winner
Bauer (klein)
THS
Rono

Dalhuisen op achterstand

Mike Dalhuisen en Torpedo Ust-Kamegorsk zijn met twee nederlagen begonnen aan de finaleserie in de VHL tegen Dynamo. De wedstrijden op donderdag en vrijdag werden met respectievelijk 1-2 en 1-3 verloren. De serie gaat nu komende maandag verder met het derde duel. Op dinsdag wordt het vierde duel gespeeld.

Veel beter gaat het met...

Daniel Sprong en de Charlottetown Islanders. De ploeg is nog ongeslagen in de play-offs en heeft de Cape Breton Screaming Eagles met 4-0 opzijgeschoven in de serie om voor de eerste keer in de clubgeschiedenis de derde ronde van de play-offs te bereiken. De vierde wedstrijd werd donderdag met 5-2 gewonnen. Ook individueel gaat het erg goed met Sprong die zeven goals en zeven assists heeft in acht wedstrijden in de play-offs tot nu toe.

Bekijk hier de highlights van de wedstrijd (inclusief een goal van Daniel Sprong) >>>

En ook Jamie Schaafsma...

is de play-offs begonnen met een overwinning. De voormalige speler van Geleen, Amsterdam en Oranje werkte met de Fort Wayne Komets een 3-1 achterstand tegen de Quad City Mallards weg voor een 4-3 overwinning. De best-of-seven-serie gaat vanavond verder.

Wie wil kan vannacht live luisteren >>>

Vanavond is een belangrijke avond...

voor Tilburg Trappers. Het derde duel in de serie tegen Essen staat op het programma in de Duitse plaats. Herstelt Trappers zich van de nederlaag in eigen huis of kan Essen het goede werk van afgelopen donderdag voortzetten? Het duel begint om 20.00 uur. Volgens Brabants Dagblad is het nog onzeker of doelman Ian Meierdres, die geblesseerd het ijs verliet tijdens de laatste wedstrijd, klaar is om te spelen. 'Ik weet nog niets meer dan gisteravond. Ik moet van de dokter zo veel mogelijk proberen te ontspannen', zo wordt hij geciteerd.

In Noord-Amerika gaan de...

NHL-play-offs door. Alexander Radulov bezorgde daar de fans van Montreal een goede avond met het winnende doelpunt in overtime tegen de Rangers. Daarmee

Connor McDavid scoorde...

zijn eerste doelpunt in de NHL play-offs in een overtuigende overwinning voor de Oilers tegen San Jose. Net als Montreal komen de Oilers nu op 1-1 in de serie. Voor die tijd kwamen de Canadiens in de slotseconden pas op gelijke hoogte om overtime af te dwingen.

Intussen komen...

Pittsburgh en St. Louis wel op 2-0 in hun series tegen respectievelijk de Columbus Blue Jackets en de Minnesota Wild.

Sidney Crosby krijgt zijn...

Eigen masker. De lokale krant in Columbus geeft bij de uitgave dit weekeinde een Sid the Kid-masker weg waarop de topscorer van de Penguins als een crybaby wordt afgebeeld. Zal dat hem intimideren of motiveren?

Fotocredit:

Foto: DispatchAlerts/Twitter

Nieuws Game Center Spelers Teams Forum