Het komende seizoen zullen Versteijnen Logistics, Tricorp en Vanesch Verf de nieuwe hoofdsponsoren van Tilburg zijn. De merknamen van de drie bedrijven zullen vanaf de start van het Oberliga seizoen op de officiële wedstrijdtenues van Trappers staan.

DESTIL was de afgelopen jaren de hoofdsponsor en was in totaal maar liefst 12 jaar als relatie verbonden met de club. Trappers voorzitter Ron van Gestel is blij met de nieuwe sponsoren: 'Ik ben enorm tevreden met deze deal. Drie partijen staat garant voor een stuk continuïteit. Het zijn moderne, ambitieuze bedrijven die  midden in de maatschappij staan. Vanaf het eerste gesprek voelt het goed. Wij verheugen ons op een mooie samenwerking.'

Vanesch Verf is een van oorsprong Tilburgs bedrijf dat inmiddels de grootste totaalleverancier is voor de autoschadeherstelbranche van Nederland.

Versteijnen Logistics is een logistieke dienstverlener en Tricorp is marktleider op het gebied van moderne werkkleding. Tricorp is ook hoofdsponsor van voetbalclub Willem II uit Tilburg. In het verleden was Tricorp ook hoofdsponsor van de NIJB.