Final four 2019 teamfoto Nijmegen kampioen 2

31 juli 201923:43

Door Joep Meijsen

Nijmegen Devils legt hoofdsponsor vast

Nijmegen Devils heeft een nieuwe hoofdsponsor gecontracteerd. Het gaat om de uitzendgroep Select4U uit Cuijk.

De uitzendgroep uit Cuijk volgt Ahoud Schilders op dat na afloop van het afgelopen seizoen stopte als naamsponsor van de regerende landskampioen en bekerwinnaar. Select4U is geen vreemde binnen het Nijmeegse ijshockey. De begin dit jaar overleden oud-voorzitter van Nijmegen Eef Gerritsen was betrokken bij het bedrijf, terwijl de huidige Nijmeegse aanvoerder Levi Houkes is aandeelhouders, boegbeeld en woordvoerder van Select4U.

Select4U maakt onderdeel uit van Uitzendgroep Cuijk, dat met drie bedrijven als sponsor al betrokken was bij de club. Die samenwerking wordt nu versterkt. 'Nijmegen Devils heeft een geweldig seizoen achter de rug met het landskampioenschap en de nationale beker. Dit is het ideale moment om in te stappen als hoofdsponsor en te werken aan onze naamsbekendheid', zo stelt het bedrijf.

Nijmegen Devils is vanzelfsprekend blij met de ondersteuning. 'Dit is voor zowel Devils als Select4u B.V. een mooie stap. We hebben de Uitzendgroep Cuijk de afgelopen jaren leren kennen als een betrouwbare partner van het Nijmeegse ijshockey. Als hoofdsponsor biedt Select4u B.V. ons nu extra zekerheid en samen gaan we werken aan hun naamsbekendheid. Select4U B.V. Nijmegen', zo wordt commercieel manager Hans Cleijne van de club geciteerd.