Final Four 2019 Branden Eden

19 april 201922:52

Door Joep Meijsen

Nijmegen Devils verlengt met Branden Eden

Nijmegen Devils heeft het contract met de Canadees Branden Eden verlengd. Eden had 25 goals en 34 assists in de Beneliga en was daarmee de topscorer van Nijmegen in die competitie.

'Nijmegen is voor mij een geweldige stad. Ik heb enorm genoten van de mensen, de omgeving, maar bovenal van de club. Heb mijzelf er direct thuisgevoeld en zou niet anders willen dan er nog een seizoen aanplakken', zo wordt de 26-jarige Canadees geciteerd op de website van Nijmegen.

Branden Eden speelde in eigen land voor verschillende teams op het hoogste jeugdniveau en zette daarna zijn loopbaan voort bij een aantal clubs in Zweden, waar hij tussen 2011 en vorig seizoen actief was. Afgelopen jaar maakte hij zijn debuut in de Nederlandse competitie.

Daarmee krijgt de selectie van Ahoud Devils Nijmegen steeds meer vorm. Nijmegen verlengde inmiddels al de contracten van captain Levi Houkes (3 jaar), doelman Deniz Mollen (2 jaar), Jeffrey Melissant (2 jaar), Luke Zwartbol (1 jaar) en Ritchie van Hulten (1 jaar). Daarnaast werd de selectie uitgebreid met Jurryt Smid en Raymond van der Schuit (Den Haag) en Cas Staps (Zoetermeer/Mechelen).

Lees meer op de website van Nijmegen Devils >>>