Trappers overweg pass 1314

12 juli 201423:00

Door Joep Meijsen

Overweg terug naar Kemphanen

Eindhoven Kemphanen heeft de eerste nieuwkomer bekendgemaakt. Na een uitstapje van een jaar in Tilburg keert Mike Overweg terug naar de Lichtstad.

Dat heeft de nieuwe organisatie bij Kemphanen bekendgemaakt. De 22-jarige Overweg speelde eerder al vier seizoenen voor Eindhoven. Overweg had vorig jaar bij Tilburg Trappers, met wie hij de dubbel won, drie goals en zes assists in 48 wedstrijden. Volgens coach Marc Visschers is Overweg de eerste van een handvol nieuwkomers.

De Eindhovense club maakt tevens bekend dat Mike Beeren, Mitchel Hamers, Berry Donders, Kayo van Zoest en Danny Stempher hun handtekening hebben gezet onder een contract. Daarbij moet worden opgemerkt dat Hamers met de selectie gaat meetrainen, maar de meeste wedstrijden in de eerste divisie gaat spelen.

Kemphanen meldt dat komende week afrondende contractbesprekingen worden gevoerd met Marc Donders, Kilian van Gorp, Damian Kluijtmans, Raymond van der Schuit, Nick Verschuren en Mike Verschuren. Daarmee begint de selectie van Eindhoven voor het komende seizoen voorzichtig vorm te krijgen.

Tom Marx en Willem Bles gaan niet in op de aanbieding van Kemphanen. Eerder was al bekend dat Rico Jonkers, Don Geerts en Koen Bakker de overstap maken naar Turnhout in de Belgische competitie.