Amsterdam Tigers Antwerpen Phantoms Den Bosch Red Eagles Eindhoven Kemphanen Geleen Eaters Heerenveen Flyers Hijs Hokij Den Haag HYC Herentals Leuven Chiefs Luik Bulldogs Nijmegen Devils Tilburg Trappers Tilburg Trappers (Oberliga) Zoetermeer Panters
Overzicht: verlengingen en transfers

Overzicht: verlengingen en transfers

De afgelopen week zijn er de nodige contractverlengingen en transfers bekendgemaakt door verschillende clubs. We zetten ze nog even op een rijtje voor u.

Winner
Bauer (klein)
THS
Rono

Max Hermens

Tilburg Trappers neemt afscheid van de imports van vorig jaar, Justin Larson en Shane McColgan, maar maakte wel een tweede nieuwkomer bekend in de selectie. Het gaat daarbij om de 19-jarige aanvaller Max Hermens die de afgelopen jaren op hoog jeugdniveau speelde in Zweden, maar oorspronkelijk afkomstig is uit Zoetermeer. Hermens is een vaste keuze in de selecties van Jong Oranje en speelde de afgelopen twee jaar ook het 'grote' WK met Oranje. Tijdens het WK in Jaca vorig jaar had hij twee goals en drie assists in vijf wedstrijden, in Belfast afgelopen jaar bleef hij puntloos. Alexei Loginov werd recent als eerste nieuwkomer bekendgemaakt door Tilburg.

Danny Stempher

De eveneens uit de jeugdopleiding van Zoetermeer afkomstige Danny Stempher verlengde zijn contract bij Tilburg Trappers. Het wordt het derde seizoen in de Oberliga voor de pas 21-jarige aanvaller. Vorig jaar was Stempher goed voor zeventien goals en 29 assists in 58 wedstrijden in het voor Tilburg zo succesvol verlopen seizoen. 

Jasper Kick

International Jasper Kick speelt komend seizoen wederom in het shirt van Den Haag. Met veertien goals en zestien assists in 27 wedstrijden in de Beneliga vorig jaar was Kick de nummer zes op de topscorerslijst van de Haagse ploeg in de Beneliga. Kick speelde afgelopen voorjaar ook het WK met Oranje en was een jaar eerder onderdeel van de ploeg in Jaca die promoveerde naar Division IB.

Raymond van der Schuit

Ook Raymond van der Schuit plakt er een jaar aan vast in Den Haag. De 22-jarige aanvaller had 31 goals en 27 assists in 29 wedstrijden in de Beneliga voor Den Haag vorig jaar. Eerder speelde hij voor Eindhoven in de Eredivisie en bracht een seizoen door in de Verenigde Staten. Op het WK in Belfast was Van der Schuit goed voor twee goals en een assist in vijf ontmoetingen. Het was het eerste 'grote' WK voor de voormalige captain van jong oranje.

Fabian Schotel

International Fabian Schotel speelt de komende twee seizoenen in Den Haag. De 27-jarige doelman keerde afgelopen seizoen terug naar Den Haag na twee seizoenen in Dordrecht en haalde met zijn ploeg zowel de finale om het landskampioenschap als de finale van de Beneliga. Hij startte ook meerdere wedstrijden voor het Nederlands team tijdens het WK in Belfast.

Thomas Roosendaal

Ook Thomas Roosendaal is komend seizoen weer te zien in het shirt van Den Haag. Met vijf goals en negen assists in dertig wedstrijden leverde hij een belangrijke bijdrage aan het succesvolle seizoen van de Haagse formatie. De 26-jarige Roosendaal werd beloond met zijn eerste selectie voor het Nederlands team en speelde vijf wedstrijden tijdens het WK in Belfast. 

Ludek Skop

De 24-jarige Tsjechische aanvaller Ludek Skop heeft zijn overeenkomst met Zoetermeer met een jaar verlengd. De speelr uit de jeugd van onder meer Sparta Praag was afgelopen jaar in de Beneliga de topscorer van Panters met 22 goals en zestien assists in achttien wedstrijden. 

Cas Staps

Zoetermeer Panters heeft het contract met aanvaller Cas Staps verlengd. De 22-jarige forward was vorig jaar goed voor twaalf goals en 24 assists in 21 wedstrijden in de Beneliga. Het wordt zijn derde seizoen in Zoetermeer. Daarvoor was Staps actief in Tilburg en Eindhoven.

Thomas Borgman

De 22-jarige Thomas Borgman maakt komend seizoen ook weer deel uit van de selectie van Zoetermeer. Hij speelde inclusief play-offs 21 wedstrijden voor Panters, waarin hij negen keer scoorde en tot drie assists kwam. 

Chris Toonen en Roy van Aggelen

De 19-jarige verdediger Roy van Aggelen verlengde bij Zoetermeer Panters. Hij speelde vorig jaar veertien wedstrijden, maar bleef puntloos. Ook Chris Toonen maakt weer onderdeel uit van de selectie van Zoetermeer. Hij was in 21 wedstrijden goed voor twee goals en vier assists.

Tomislav Hrelja en Jeffrey Vermeulen

De 27-jarige Tomislav Hrelja maakt ook komend seizoen weer deel uit van de selectie van Nijmegen Devils. De doelman maakt al sinds het seizoen 2009-10 deel uit van de selectie van de Nijmeegse ploeg. Hij gaat net als de afgelopen ajren een goalie-duo vormen met de 22-jarige Jeffrey Vermeulen die ook zijn contract bij Nijmegen verlengde afgelopen week.

Nieuws Game Center Spelers Teams Forum