Berebink uiteg Theo van Gerwen

26 september 202208:39

Door Danny Micola von FĂĽrstenrecht

Ron Bertelingschaal editie 2022 groot succes

Amsterdam Tigers organiseerde een succesvolle girlsclinic en paraijshockey

Samen met inzet van de Jaap Edenijsbaan, Gemeente Amsterdam, Amsterdam Tigers en IJshockey Nederland is de Ron Bertelingschaal editie 2022 een groot succes geworden.

Voor alle betrokkenen heerst vooral het gevoel van een mooie dag met een spannende wedstrijd waar beide teams er vol voor gingen. Publiek heeft genoten. Mooie evenementen als Girls ijshockey clinic en Paraijshockey maken het een geweldig geheel.

Ledenwerven

Ledenwerving seminar

Namens IJshockey Nederland heeft Johannes van der Schaar de clubs deelgenoot gemaakt van onze prachtige digitale weg om leden te werven in combinatie met ons totaal vernieuwde Berebinken concept. Enthousiaste clubs welke nu volop aan de slag kunnen. Veel ondersteuning vanuit IJshockey Nederland zodat clubs minder zelf hoeven te doen.
Nico de Jong en Theo van Gerwen gaven uitleg over de ledenwervingscampagne Berebinken 2.0. Hoe je kinderen kunt belonen en stimuleren.

Hockey Hall of Fame

Eerder schreven we al over de Hockey Hall of Fame waar IJshockey Nederland net als alle betrokkenen erg trots op is. Zonder historie geen heden. In de link lees je het hele verhaal

Delen