Trappers Nardo Nagtzaam close 201718

14 oktober 201817:33

Round-up: Trappers wint in OT, Eaters haalt dubbele cijfers

Tilburg Trappers kwam twee keer uit achterstand terug door uiteindelijk in overtime te winnen van Hamburg via een treffer van Nardo Nagtzaam.Geleen haalde tegen de Beneliga-Trappers de dubbele cijfers, 11-0.

Tilburg Trappers (Oberliga) - Hamburg Crocodiles 4-3 (OT)

Het is natuurlijk een minder fijn weekeinde voor Tilburg met de mededeling dat promotie naar de DEL2 uitgesloten is. Bovendien was er vrijdag nog de nederlaag in overtime tegen Hannover Scorpions en is de ziekenboeg nog altijd goed gevuld. Tegen Hamburg Crocodiles liep Trappers via twee goals in anderhalve minuut van Brad McGowan en Aaron Reinig uit naar 0-2.

Nog in de eerste periode verkleinde Danny Stempher de achterstand, alvorens Mitch Bruijsten met een shorthanded goal de stand na bijna 28 minuten opnieuw in evenwicht bracht. Toch ging Crocodiles ook met een voorsprong de tweede pauze is. Jake Usdorf, uitgeleend aan Hamburg door Lausitzer FĂĽchse, bracht Hamburg opnieuw op voorsprong.

Tilburg toonde echter veerkracht. Met zijn tweede goal van de middag was het opnieuw Mitch Bruijsten die Trappers langszij bracht, waarmee Trappers werd beloond voor zijn sterkste periode in de ontmoeting. Overtime moest uiteindelijk voor de tweede keer dit weekeinde de beslissing brengen en deze keer viel het muntje wel naar de goede kant. Nardo Nagtzaam nam de winnende goal voor zijn rekening.

Microz Eaters Limburg - Tilburg Trappers (Beneliga) 11-0

Na minder dan vijf minuten spelen stond Tilburg in Geleen al met 3-0 achter. Het werd uiteindelijk de vierde nederlaag in dubbele cijfers in vjif wedstrijden voor de talenten van Tilburg, die inmiddels een doelsaldo hebben van drie doelpunten voor een 56 tegen. Nick Verschuren en Luca Heutmekers hadden ieder twee goals, terwijl werden ook nog Lukasz Bartek, Yan Turcotte, Joey Geurts, Vadim Gyesbreghs, Renzo Meulenbeek, Jord Smid en Mitch Koumans tot scoren kwamen. De shutout was voor Michael Sterkens.