Second Season Dallas Stars juichen

18 april 201907:16

Second Season: Boston en Dallas komen langszij

De Boston Bruins wonnen vannacht met 4-6 in Toronto, terwijl Dallas in eigen huis met 5-1 won van Nashville. Daarmee staan die twee series allebei op 2-2. Colorado heeft na een zege in overtime in Calgary nog maar één overwinning nodig om de volgende ronde te bereiken.

Toronto Maple Leafs - Boston Bruins 4-6

De Boston Bruins sloegen vannacht terug tegen de Toronto Maple Leafs en trokken de stand in de serie gelijk op 2-2. De Amerikaanse ploeg sloeg een late comeback van Toronto af om met 4-6 te winnen, nadat Boston in de openingsfase van het duel al twee keer had gescoord. Brad Marchand had een goal en twee assists voor de Bruins, die verder David Pastrnak twee keer zagen scoren. Auston Matthews had twee goals namens de Leafs.

Dallas Stars - Nashville Predators 5-1

De Dallas Stars maakten vannacht een bliksemstart tegen de Nashville Predators met vier goals in de eerste periode en speelden de wedstrijd uiteindelijk uit naar een soepele 5-1 overwinning. Daardoor staat ook deze serie nu op 2-2. Roope Hintz scoorde twee keer, zijn eerste goals in de Stanley Cup play-offs. Alexander Radulov, Andrew Cogliano en Mats Zuccarello waren de andere doelpuntenmakers. In de slotperiode zorgde Roman Josie voor het enige succes voor Nashville.

Colorado Avalanche - Calgary Flames 3-2 (OT)

Mikka Rantanen scoorde zijn tweede goal van de avond na ruim tien minuten spelen in overtime om de Colorado Avalanche een 3-2 overwinning te bezorgen in de vierde wedstrijd tegen de Calgary Flames. De Avalanche staat in deze serie nu met 3-1 voor. Calgary stond via goals van Elias Lindholm en Derek Ryan met 0-2 voor, maar in de laatste twaalf minuten van de reguliere speeltijd zorgden JT Compher en Mikko Rantanen ervoor dat de wedstrijd in de extra tijd beslist moest worden.