Dat meldt Brabants Dagblad. Afgelopen week maakte Tilburg al bekend dat Jonne de Bonth en Reno de Hondt nog een jaar in Tilburg blijven spelen. Ook verlengde doelman Ian Meierdres zijn contract zelfs met drie jaar. Verkiel had in de reguliere competitie in de Oberliga afgelopen seizoen drie goals en tien assists in 38 wedstrijden en voegde daar nog twee goals aan toe in zestien ontmoetingen in de play-offs. De 20-jarige verdediger uit Dordrecht liep verder in totaal tegen zestig strafminuten op.

De inmiddels 24-jarige Alexei Loginov keerde vorig jaar terug in Tilburg na een seizoen in zijn geboorteland Rusland. Daarvoor was hij al enkele jaren een vaste keuze in de selectie van Tilburg Trappers. Omdat hij afgelopen jaar als import gold speelde hij een zestal wedstrijden voor het Trappers-team dat uitkomt in de Beneliga. Ook speelde hij drie bekerwedstrijden. Hij kwam daarbij in totaal tot een goal en vijf assists. 

Reno de Hondt, 21 jaar oud, droeg in totaal 22 punten bij in 45 wedstrijden in het voor Tilburg zo succesvol verlopen Oberliga-seizoen. De pas 19-jarige De Bonth had in evenveel ontmoetingen in reguliere competitie en play-offs dertien punten.