Dat maken IJshockey Nederland en SIG Air Handling The Netherlands gezamenlijk bekend. Daarmee verbindt een toonaangevende onderneming zijn naam aan het Nederlandse ijshockey. De ijshockeybond is vanzelfsprekend blij met de ondersteuning door de nieuwe partner. 'Een van onze doelstellingen is het vergroten van de populariteit van het ijshockey door evenementen door het hele land. Het is geweldig dat een bedrijf als SIG Air Handling ons daarbij wil ondersteunen.' 

SIG Air Handling is binnen de Nederlandse installatiebranche de grootste partner voor opdrachtgevers, adviseurs, architecten en installateurs. De Nederlandse tak maakt deel uit van het Engelse, beursgenoteerde, SIG plc, dat al jaren een toonaangevende leverancier is op nationale en internationale markten op het gebied van luchttechniek, binnenafbouw, gevels en isolatie. Binnen de totale SIG-groep zijn meer dan tienduizend mensen werkzaam bij 660 vestigingen in Europa en het Midden-Oosten.

De bekerfinale tussen Heerenveen en Den Haag wordt op 4 februari gespeeld in De Uithof in Den Haag. De kaartverkoop is inmiddels al goed op gang gekomen, maar er zijn nog kaarten verkrijgbaar. De Final Four staat voor het weekeinde van 24 februari op het programma. De vier hoogstgeplaatste Nederlandse ploegen strijden in dat weekeinde om het Nederlandse landskampioenschap. Vorig jaar werd het toernooi gewonnen door Heerenveen.