Panters vs tijgers actie skop 1617

1 november 201611:20

Door [email protected]

Speler van de maand: Ludek Skop

Aanvaller Zoetermeer is speler van de maand oktober

Voor het eerst dit seizoen zal er aan het eind van elke maand een speler worden verkozen tot speler van de maand. Deze eervolle vermelding zal worden toegekend aan spelers die een waardevolle bijdrage hebben in het succes van het team.

Ludek Skop blahopřání!

— de Redactie

Deze maand is de keuze van de redactie gevallen op Ludek Skop, de nieuwe importspeler van de Silverdome Zoetermeer Panters. Ludek Skop geboren in Tsjechië was afgelopen maand goed voor 20 punten in de beker en daarmee erg belangrijk voor het succes van de Silverdome Zoetermeer Panters. Met de Panters wist hij ook een plek in de halve finale te bemachtigen.

Voordat Skop bij de Panters begon was hij actief in Tsjechië. Daar speelde hij in de jeugd bij verschillende jeugdteams in Tsjechië waaronder BK Mlada Boleslav U18, HC Letnany U18 & U20 en HC Sparta Praha U20. In het seizoen 2014-2015 werd Skop verhuurd aan de op het tweede niveau spelende HC Litomerice. Ook speelde Skop een aantal wedstrijden in de Russische jeugdcompetitie bij Energie Karlovy Vary. Daarna heeft hij in Tsjechië op het tweede en derde niveau een aantal wedstrijden gespeeld bij SK Kadan, HC Banik Sokolov en HC Kobra Praha.

Afgelopen zomer is Skop naar Nederland verhuisd vanwege zijn studie waarna hij aansloot bij de Zoetermeer Panters waar hij voortreffelijk werk verricht. Zo scoorde hij onder andere een hat-trick in de derby tegen HIJS Den Haag.

Volgende maand zal er weer een nieuwe speler van de maand gekozen worden. Laat het ons weten als je nog een goede kandidaat hebt!




Panters vs tijgers actie skop 1617
— © Patrick Dolkens