Trappers Mitch Bruijsten skate 2018

18 november 201821:26

Door Remco

Sunday Roundup: Trappers wint in Oberliga en Beneliga

Dubbele winst voor Tilburg Trappers vandaag. In de Oberliga won Trappers met 3-5 tegen Harzer Falken. Het Toekomstteam van Tilburg won voor het eerst dit seizoen. In de Beneliga werd Antwerpen met 2-1 verslagen.

Harzer Falken - Tilburg Trappers

Het Nijmeegse trio Bruijsten, Bruijsten en Nagtzaam was weer op dreef voor Trappers. Kevin Bruijsten scoorde tweemaal in de eerste periode maar zag Harzer negen seconden na zijn tweede doelpunt terugkomen tot 1-2. Na de eerste pauze liep Trappers weer uit door goals van Mitch Bruijsten en Nardo Nagtzaam. In de derde periode kwam de thuisploeg gevaarlijk terug. Door goals van Pipp en Zerbst kwam laagvlieger Harzer Falken terug tot 3-4. Gelukkig liep Tilburg verder geen schade op en kon Mitch Bruijsten in de allerlaatste seconde via een empty netter de eindstand op 3-5 bepalen.

Ook concurrent Hannover Scorpions won op zondag. De Scorpions waren met 2-3 te sterk in de derby tegen Hannover Indians. Scorpions en Trappers delen de koppositie met 40 punten. Daarna volgt een gat van negen punten naar Hannover Indians.

Tilburg Trappers Toekomstteam - Antwerpen Phantoms

Zaterdagavond was het Toekomstteam van Trappers al dichtbij het eerste succes van het seizoen. De uitwedstrijd in Mechelen ging nipt verloren. Zondag kon Trappers dan eindelijk juichen. In het eigen Stappegoor won de ploeg met 2-1 van Antwerpen. Junior van den Hout kreeg zijn eerste start in het doel van Trappers en hield zijn doel bijna twee periodes schoon. In de slotminuut van de tweede periode opende Kevin de Winter de score voor Antwerpen. Al snel in de laatste periode bracht de 26-jarige Pool Michal Stoklosa Tilburg langszij en vijf minuten voor het eindsignaal werd de 21-jarige Slowaak Max Dubovecky de held voor de thuisploeg door de winnende goal te scoren. Dubovecky en Stoklosa staan nu beide op drie goals dit seizoen.

Door de overwinning stijgt Tilburg naar de negende plek in de Beneliga met drie punten uit twee wedstrijden. Antwerpen is na vier wedstrijden nog de enige ploeg zonder punten en staat dan ook op de laatste plek.

Leuven Chiefs - Mechelen Golden Sharks

In een spannend duel won Leuven thuis met 5-4 van Mechelen. Alec James was met twee treffers belangrijk voor Leuven. In de laatste vijf minuten kwam Leuven terug van een 3-4 achterstand. Via doelpunten van Gregor en Alec James bleven de punten alsnog in Leuven. Chiefs staat nu op vijf punten uit zes wedstrijden, Ă©Ă©n punt minder dan tegenstander Mechelen.

Delen