Super Sunday logo

21 november 201814:18

Door thijs.van.de.zanden@ijshockeynederland.nl

Super Sunday

Komende zondag 25 november is het weer tijd voor de Super Sunday! Op deze dag zullen de jeugdbekerfinales gespeeld worden van de U12, U14 en U16.

De Finalisten

Het programma van Super Sunday 2018 ziet er als volgt uit:

Om 10:00 zal de eerste finale gespeeld gaan worden. De U12 van de Tilburg Trappers en Hijs Hokij Den Haag zullen het tegen elkaar opnemen.

Om 13:00 start de bekerfinale van de U14 bekercompetitie. Deze zal gaan tussen Hijs Hokij Den Haag en Smoke Eaters Geleen.

En als klap op de vuurpijl is om 16:00 de laatste finale. Deze zal gaan tussen UNIS Flyers Heerenveen / Capitals Leeuwarden U16 en Red Eagles 's-Hertogenbosch U16.

Wat is de Super Sunday?

Elk jaar spelen de U12, U14 en U16 zowel een bekercompetitie als een reguliere competitie. In de bekercompetitie worden de teams opgedeeld in twee verschillende poules, poule A en poule B. De winnaar van iedere poule kwalificeert zich voor de bekerfinale op Super Sunday. Dit jaar wordt de Super Sunday georganiseerd op 25 november a.s. in het IJssportcentrum van de Tilburg Trappers, Stappegoorweg 3A te Tilburg.

De toegangsprijs is

€5,00 per persoon, inclusief één consumptiemunt die besteed kan worden bij de horeca van deze dag.

Verkeersdrukte verwacht

Rondom Stappegoor wordt er extra verkeersdrukte verwacht komende zondag. Voetbalclub Willem II speelt thuis om 14.30 uur, de ROC Tilburg heeft zondag een open dag en de Jumbo heeft deze week een nieuwe Foodmarkt geopend.

Delen