Met de 34-jarige Josh Prudden trekt Amsterdam een speler aan die drie seizoenen bij de best scorende spelers in de Eredivisie hoorde. In 2013-14 had hij namens Trappers 34 goals en 63 assists in 48 wedstrijden. In zijn twee seizoenen in Brabant won hij twee nationale bekers en een kampioenschap.

Ook bij Flyers twee seizoenen geleden was hij met 30 goals en 67 assists in 47 wedstrijden succesvol. Met die statistieken was hij in 2014-15 de nationale topscorer. Prudden woont en werkt in Amsterdam en speelde vorig jaar al recreatie in Amsterdam.

Ook Hutar woont in Amsterdam. Hij is afkomstig uit de jeugdopleiding van Trnava, waar hij ook enkele seizoenen uitkwam op het tweede niveau. De 28-jarige Slowaak had in zijn beste seizoen bij Trnava tien goals en 13 assists in 45 wedstrijden.

Tobie Collard speelde vorig jaar twaalf wedstrijden in Dordrecht, waarin hij een goal en drie assists op zijn naam bracht. Eerder al maakte verdediger Mike Overweg de overstap vanuit Eindhoven naar de hoofdstad. Stef Overweg, Tobias Kathan, Michael Mackie-Kwist, Julian Berteling, Calvin Pohlman, Daniel Lam, Donny van Musscher, Rocco van Hoorn, Jasper Jaspers, Marino Bakker, Sam van Duin en de goalies Danny van Rijswijk en Jacob van Duin. Achter de naam van Van Hoorn staat vanwege blessureleed nog een vraagteken.