Trappers vs duisburg 171115

20 november 201523:56

Tilburg blijft winnen in Oberliga

Tilburg Trappers verlengde de winning streak in de Oberliga tot vijf wedstrijden. In Essen was Tilburg met 3-4 te sterk voor de ploeg van Frank Gentges.

thuisploeg kwam na acht minuten spelen op voorsprong via Leonhard Zink. Trappers kwam vijf minuten later op gelijke hoogte via de zesde seizoenstreffer van Ivy van den Heuvel. In het tweede bedrijf nam Tilburg afstand van de tegenstander. Diederick Hagemeijer zette Trappers al in de eerste minuut op voorsprong. Essen kwam echter terug via Jakob Weber.

twee imports zorgden daarna voor de doelpunten. Kyle Just en Kyle DeCoste brachten Trappers op een 2-4 voorsprong. Just loopt door deze goal nog altijd Ă©Ă©n op Ă©Ă©n met vier goals in vier wedstrijden.

Essen kwam in de slotperiode nog terug tot 3-4 via Julian Airich maar Tilburg hield daarna de voorsprong vast. Trappers blijft daardoor op de tweede plek. De ploeg van Bo Subr heeft nu een voorsprong van Ă©Ă©n punt op Halle en Neuwied. Leipzig kan met een wedstrijd tegoed nog wel Trappers passeren op de ranglijst.