Trappers loginov close 1314

24 augustus 201610:56

Door Remco

Trappers haalt Loginov en Larson

Tilburg Trappers is bijna klaar voor het begin van het nieuwe seizoen. De club maakte bekend dat de 26-jarige Canadees Justin Larson is toegevoegd aan de selectie. Ook belangrijke krachten van vorig seizoen plakken er nog een jaar aan vast in de Oberliga.

Justin Larson speelde afgelopen seizoen voor York in de Canadese universiteitscompetitie. Daarvoor speelde de fysiek sterke aanvaller in de OHL bij Sudbury, Missisauga en Peterborough. Larson is de tweede import voor Tilburg, nadat Trappers eerder al Bobby Chaumont had vastgelegd.

René de Hondt verklaart de keuze voor Larson op de website van Trappers: ‘IJshockeyend deden we afgelopen jaar voor geen enkele ploeg onder, maar vooral tegen fysiek sterke ploegen misten we een echte power forward. Met het contracteren van Justin hopen we ‘dat probleem’ te hebben opgelost’.

Trappers maakte tevens bekend dat Ryan Collier, Giovanni Vogelaar, Jordy van Oorschot, Mickey Bastings en Nick de Ruijter komend seizoen te zien zijn in Tilburg. Vorige week besloot routinier Peter van Biezen dat hij nog één jaar doorgaat.

Tensloote verwelkomt Trappers ook een oude bekende. Alexey Loginov keert terug op het oude nest. Loginov speelde vorig jaar in Rusland voor Zauralie Kurgan. De Hondt: ‘Hij is in afwachting van zijn Nederlands paspoort. Wanneer hij twee examens succesvol afrondt, komt hij hiervoor in aanmerking en kan hij spelen in de Oberliga. Tot die tijd zal hij in onze BeNe-league team spelen.’