Amstel Tijgers Antwerpen Phantoms Den Bosch Red Eagles Eindhoven Kemphanen Geleen Eaters GIJS Groningen Heerenveen Flyers Hijs Hokij Den Haag HYC Herentals Leuven Chiefs Luik Bulldogs Nijmegen Devils Tilburg Trappers Tilburg Trappers (Oberliga) Zoetermeer Panters

Trappers verlengt met drie spelers

Tilburg Trappers heeft het contract met drie spelers verlengd. Goalie Ian Meierdres en forwards Ivy van den Heuvel en Nick de Ruijter zullen volgende seizoen ook te bewonderen zijn in Stappegoor.

Goalie Ian Meierdres is sinds drie seizoenen de vaste goalie van de Tilburgse formatie. Afgelopen seizoen haalde Meierdres maar liefst zes shutouts en sleepte de 24-jarige keeper ook de Göbel-De Bruyn trofee in de wacht. Het was voor Meierdres de tweede keer in zijn loopbaan dat hij deze prijs voor beste goalie behaalde.

Ook Ivy van den Heuvel speelde een sterk seizoen. De aanvaller kwam tot 30 goals en 46 assists vorig seizoen voor Trappers. Tijdens het WK in Donetsk was van den Heuvel goed voor twee doelpunten en zeven assists. Voor de geboren Bosschenaar wordt komend seizoen zijn derde jaar in de hoofdmacht van Tilburg. Van den Heuvel speelde eerder voor Amstel Tijgers en Eindhoven Kemphanen.

Tenslotte tekende ook de 21-jarige Nick de Ruijter bij in Tilburg. De aanvaller kwam vorig seizoen tot zes doelpunten en vijf assists in zevenendertig wedstrijden. De geboren Tilburger doorliep de jeugdopleiding van Trappers en maakte vier jaar geleden zijn debuut in de Eredivisie. Sinds twee seizoenen is de Ruijter een vaste waarde in het eerste team.

Eerder deze week maakte Tilburg al de komst bekend van de nieuwe coach Paul Gardner.

Trappers Meierdres Mask Close 1213

Nog meer ijshockey