Trappers bastings stare 1213

6 juni 201310:17

Door Joep Meijsen

Trappers verlengt weer contracten

Tilburg Trappers heeft de contracten van Mickey Bastings, Ritchie van Hulten en Jeffrey Melissant verlengd. Ook maakte de club bekend dat Bob Teunissen definitief de overstap maakt naar Stappegoor.

De overgang van Teunissen was al eerder door zijn oude club Eindhoven bekendgemaakt, maar de speler in kwestie liet toen direct weten dat de overeenkomst nog niet helemaal rond was. Teunissen is de eerste nieuwkomer in de selectie van de ook al nieuwe coach Paul Gardner.

Van de drie spelers die hun contract verlengden was Mickey Bastings de productiefste afgelopen seizoen. De speler uit de eigen jeugd van Trappers speelde vorig jaar 42 wedstrijden, waarin hij vijftien goals en 24 assists voor zijn rekening nam. Melissant en Van Hulten waren respectievelijk goed voor zeven en vijf goals.

Eerder verlengde Tilburg ook al de contracten van doelman Ian Meierdres, verdediger Bjorn Willemse en de aanvallers Ivy van den Heuvel en Nick de Ruijter. Vanuit de defensie van vorig jaar vertrekken in ieder geval Don Nichols (naar Dordrecht) en Rody Jacobs (gestopt).