Trappers vs Falken 2017 Kevin Bruijsten puck

23 september 201820:06

Trappers walst over Falken heen

Tilburg Trappers heeft het openingweekeinde van het nieuwe seizoen in de Oberliga afgesloten met de volle buit. Kevin Bruijsten had vier goals en een assist in een 10-0 monsterzege tegen Harzer Falken.

De ploeg uit Braunlage wist tien minuten lang de zaak achterin op slot te houden, maar daarna gingen de sluisdeuren ook open. Giovanni Vogelaar opende de score, anderhalve minuut later was het Danny Stempher die shorthanded de tweede treffer binnenschoot.

Daarna brak het tijdperk Bruijsten aan in de ontmoeting. De straf tegen Boet van Gestel liep nog toen Mitch Bruijsten eveneens shorthanded zijn slag sloeg. Vervolgens scoorde Kevin Bruijsten liefst vier keer in minder dan veertien minuten. Vier keer op rij ook nog, een quattrick zou je kunnen zeggen. De eerste scoorde hij in de openingsminuut van de tweede periode, de vierde iets minder dan zes minuten voor de tweede pauze.

Het scoren van Trappers was daarmee nog niet voorbij. Alexei Loginov, Nardo Nagtzaam en Giovanni Vogelaar deden ook nog een duit in het zakje. Nagtzaam sloot daardoor het duel af met een goal en liefst vijf assists, Mitch Bruijsten had een goal en vier assists.

Archieffoto: Arie Leeuwesteijn

Delen