Kemphanen vs Trappers 190113

19 januari 201323:39

Trappers wint ook reprise bekerfinale

Tilburg Trappers heeft ook de herhaling van de bekerfinale gewonnen. De ploeg van Barry Smith won zaterdagavond met 3-8 in Eindhoven en herstelde zich daarmee van de nederlaag van de vorige avond.

Waar de bekerfinale in Tilburg tot de laatste minuut spannend was, zo was de spanning zes dagen later in Eindhoven al na twintig minuten weg. Kemphanen kwam nog wel op voorsprong, maar moest daarna vijf tegengoals op rij incasseren. Timothy Coffman (2), Diederick Hagemeijer (2) en Bjorn Willemse troffen allemaal doel.

Mickey Bastings maakte het vroeg in de tweede doorgang zelfs zes goals op rij voor Trappers, alvorens Bob Teunissen wat terugdeed namens Kemphanen. Spannend werd het echter niet meer. Ritchie van Hulten en Josh Prudden scoorden nog namens Tilburg, terwijl alleen Marc Donders nog scoorde voor Kemphanen, eindstand 3-8.

Voor Eindhoven was het de tweede nederlaag van het weekeinde. De ploeg hoopte nog op een inhaalrace richting een plek in de play-offs, maar de ploeg staat nu voorlaatste op de ranglijst en het gat met de vierde plaats is intussen al vijftien punten. Met nog maar tien wedstrijden te gaan, is dat een wel erg groot gat. Bovendien staat Herentals nog tussen Geleen en Eindhoven in.