IMG 3182

8 april 201820:29

Trappers wint weer niet in Hannover

Tilburg Trappers slaagde er zondag niet in om te winnen in Hannover. De ploeg van coach Bohuslav Subr verloor de vierde wedstrijd in de serie tegen Hannover met 2-0 en zal dus dinsdag in eigen huis moeten winnen om alsnog de finale te halen.

Het ijsstadion van Hannover blijft daarmee dit seizoen een onneembare veste voor Trappers. Alle wedstrijden die daar dit seizoen werden gespeeld tegen de Scorpions werden verloren. De belangrijkste plaaggeest voor Trappers blijft doelman Björn Linda, die deze keer voor 1800 toeschouwers liefst 47 saves maakte voor zijn shutout tegen de productiefste aanval uit de Oberliga Nord.

Vooral in de tweede periode domineerde Trappers in het duel, maar steeds weer bewees de doelman van Scorpions zich een cruciale sta-in-de-weg. Dit betekent dat de dubbelslag van de dit jaar uit de DEL 2 naar de Oberliga teruggekeerde Sean Fisher. De in Garmisch-Partenkirchen geboren dubbele paspoorthouder sloeg na twaalf minuten spelen in de eerste periode voor het eerst zijn slag en verdubbelde de voorsprong van Hannover op slag van rust in de tweede doorgang.

Het beslissende duel in de serie tussen Trappers en Scorpions wordt komende dinsdag gespeeld in een ongetwijfeld bomvol IJssportcentrum in Tilburg.

Archieffoto: Arie Leeuwesteijn