23 november 200600:00

Door Remco

Tremblay terug bij Grizzlies

Matt Tremblay keert terug bij Groningen Grizzlies. De topscorer uit de Eerste Divisie van het afgelopen seizoen zal dit weekend arriveren in Groningen. Tremblay vertrok afgelopen zomer uit Groningen maar zat de afgelopen maanden zonder club.

Eerder deze week begon het bestuur van Groningen Grizzlies een inzamelingsactie om het vliegticket en de verblijfskosten van Tremblay te kunnen betalen. Het bestuur van Groningen Grizzlies is zo tevreden over het verloop van deze actie dat besloten is om nu al groen licht te geven voor de komst van Tremblay.

Tremblay: 'Ik kijk er naar uit om weer naar Groningen te komen. Ik heb de club en de stad gemist en wil dan ook alle fans bedanken die mijn komst mogelijk hebben gemaakt. Hopelijk zie ik alle fans weer snel in het stadion.'

Het is nog niet bekend of Tremblay meteen in actie kan komen voor de Grizzlies. Groningen speelt zaterdag in Dordrecht en op zondag thuis tegen Eindhoven IJsbrekers. Groningen is de huidige koploper in de Eerste Divisie met negen punten uit drie wedstrijden.