21 november 200600:00

Door Remco

Tremblay wil naar Grizzlies

Groningen Grizzlies is volop bezig om Matt Tremblay terug te halen naar Kardinge. Tremblay zit momenteel zonder club en heeft aangegeven graag terug te keren naar de club waar hij vorig seizoen topscoorder was.

Matt Tremblay was vorig jaar veruit de topscorer in de Eerste Divisie. Mede dankzij zijn 43 goals en 44 assists legde Groningen Grizzlies beslag op het kampioenschap van de Eerste Divisie. Deze zomer vertrok Tremblay naar de Knoxville Ice Bears, die uitkomen in de Southern Professional Hockey League in de Verenigde Staten.

Inmiddels is Tremblay alweer weg bij Knoxville en zit momenteel zonder club. De 23-jarige Canadees nam contact op met Groningen-coach Henk Gobel om te vragen of hij kon terugkeren bij de Grizzlies. Uiteraard was Gobel erg enthousiast over een mogelijke terugkeer van Tremblay ,maar is er niet genoeg geld om de komst van Tremblay af te ronden.

Het bestuur van Groningen heeft daarom op de site van de Grizzlies een oproep geplaatst om financiele steun te vragen aan de achterban. ‘Matt's transferkosten en huisvesting zijn ondertussen geregeld, maar we missen nog het geld voor zijn ticket en verblijfskosten. Aangezien de tijd dringt, omdat alle buitenlandse transfers moeten worden afgesloten voor 1 december doen wij bij deze een oproep aan al onze fans,sponsoren en leden', aldus de website van Groningen Grizzlies.