Allstar krug skate 1011

31 januari 201314:49

Door Joep Meijsen

Voorbereiding All Star Game in volle gang

De organisatie van de All Star Game is hard aan het werk om van de dag een succes te maken. Intussen is de veiling van de shirts van de spelers begonnen.

De opbrengst van de All Star Game komt zoals de afgelopen jaren gebruikelijk ten goede aan het goede doel. De precieze bestemming wordt begin volgende week bekendgemaakt door de organisatie. Nieuw is dat tijdens de dag ook een interland tussen Nederland en Duitsland wordt gehouden in sledgehockey. De Duitse ploeg staat onder leiding van Andreas Pokorny, een oud-teamgenoot van Tommie Hartogs in Duitsland.

Het loont volgens organisator Michael Louwers voor toeschouwers om op tijd te komen. ‘We gaan er een echt ijshockeyfeest van maken. In de pauzes van het sledgehockey zijn er skills-competities voor de mascottes van de clubs en voor spelers van de U10 van de verschillende clubs in Nederland. Voorafgaand aan de hoofdwedstrijd zijn er dan de skills-competities voor de All Stars, terwijl we in de eerste en de tweede pauze van die wedstrijd de finales daarvan gaan doen.’

De veiling van de all star-shirts is intussen in volle gang op Marktplaats. Nieuw dit jaar is dat wie de veiling wint zijn naam of bedrijfsnaam kan laten meedrukken op het shirt. De veiling van de shirts loopt tot en met 9 februari.

http://www.marktplaats.nl/verkopers/16035507.html