Div cihc training kids 2014

24 januari 201400:00

Door Joep Meijsen

Win een ijshockeykamp in Tsjechië

Czech International Hockey Camp bestaat dit jaar vijftien jaar. Om dit te vieren verloot de organisatie onder de lezers van IJshockey.com één gratis deelname aan één van haar kampen voor de jeugd tussen de zes en achttien jaar. Lees snel hoe.

Czech International Hockey Camp organiseert sinds 1999 ijshockeykampen voor junioren en senioren in alle leeftijdscategorieën. Gedurende de zomerperiode komen enkele honderden ijshockeyspelers vanuit meer dan 30 landen naar Nymburk, een plaats 40 kilometer ten oosten van Praag. Czech International Hockey Camp bevindt zich in het hart van Europa en is eenvoudig bereikbaar vanuit Nederland, zo meldt de organisatie in een toelichting.

De organisatie vervolgt: 'Hoewel Engels de officiële taal binnen het kamp is, spreken de meeste trainers ook Duits, Russisch, Italiaans en/of Frans. Het internationale aspect van het Czech International Hockey Camp maakt dat dit kamp zich onderscheidt van andere ijshockeykampen. Spelers van alle nationaliteiten sluiten vriendschap met elkaar. Het ijshockey verbindt de spelers, waarbij verschillen in cultuur en taal snel verbreken. Wil jij deze ervaring beleven? Wil jij onder deze sfeer en onder supervisie van professionele en gekwalificeerde Tsjechische trainers je favoriete sport beoefenen en verbeteren? Ga dan naar www.hockeycamp.cz voor meer informatie en geef je op.'

Juniorenspelers hebben de mogelijkheid het kamp te bezoeken in de zomer- of wintervakantie. Seniorenspelers kunnen, ongeacht hun niveau, het kamp bezoeken gedurende één van de vier beschikbare data. Ook tijdens de seniorenkampen proberen professionele trainers het niveau van de deelnemers te verhogen, of je nu een beginnende speler bent, al enkele jaren als recreant speelt of op hoog niveau meedraait. Bezoek www.hockeycamp.cz/camps/adult-camp/ voor meer informatie over de eerstvolgende seniorenkampen. Ga naar www.hockeycamp.cz voor meer informatie over andere evenementen, zoals deelname aan toernooien of een georganiseerd kamp voor je gehele team.

Vanwege het 15-jarig bestaan verloot Czech International Hockey Camp onder de lezers van www.ijshockey.com één gratis deelname aan één van haar kampen. Het enige wat je moet doen is een e-mail te sturen met het antwoord op de volgende vraag: wie zijn tijdens de Olympische Spelen van 2014 (Sotsji) de twee oudste spelers in het Tsjechische team? Stuur het antwoord samen met je naam, mailadres, leeftijd, positie en de vereniging waar je speelt naar [email protected]. Insturen kan tot en met vrijdag 31 januari 2014.

De winnaar mag gratis deelnemen aan één van de zomerkampen in Nymburk tussen 29 juni en 20 juli. Voorwaarde voor deelname is dat je tussen 6 en 18 jaar oud bent en dol bent op ijshockey. Eventueel transport van/naar de luchthaven en uitgaven tijdens het uitstapje naar Praag zijn niet inbegrepen.