Amsterdam Tigers Antwerpen Phantoms Den Bosch Red Eagles Eindhoven Kemphanen Geleen Eaters Heerenveen Flyers Hijs Hokij Den Haag HYC Herentals Leuven Chiefs Luik Bulldogs Nijmegen Devils Tilburg Trappers Tilburg Trappers (Oberliga) Zoetermeer Panters
Winnaar Bauer Moment van het Seizoen actie

Winnaar Bauer Moment van het Seizoen actie

De winnaar van de 'Bauer Moment van het Seizoen' actie is geworden: Gerayno Stolk. IJshockey Nederland heeft Gerayno tot winnaar verkozen omdat hij het meest originele, creatieve filmpje heeft ingestuurd.

Winner
Bauer (klein)
THS
Rono

Practice, practice, practice...

De 8-jarige Gerayno stuurde een filmpje met het motto: 'Hard work pays off. If you want to be good, you have to practice, practice, practice...'

Tijdens zijn trainingen in de achtertuin laat hij zien al aardig met een puck overweg te kunnen.

Ook hebben deze trainingen resultaat tijdens wedstrijden, zoals in het filmpje te zien is.

We stelden prijswinnaar Gerayno een aantal vragen naar aanleiding van zijn overwinning:

1. Wat is je eerste reactie op de gewonnen prijzen?

Ik ben echt super blij! Mijn eerste reactie was dan ook; ik heb gewonnen, ik heb gewonnen!

2. Wat ga je met de prijzen doen?

De tas ga ik gebruiken voor school en droogtrainen. Ik draag vaak petjes, dus ben heel blij met deze nieuwe pet. Zodra ik de spullen binnen heb zal ik deze gelijk dragen!

3. Waarom vind je ijshockey zo leuk?

Ik vind het leuk om samen te werken. Het gaat snel, je kan scoren en een assist geven. En vind het altijd leuk met mijn team. Verder vind ik het leuk om te schieten en trucjes te doen met mijn stick en een balletje (hooghouden, etc).

4. Wat wil je in de toekomst bereiken met ijshockey?

De NHL is echt mijn droom. Hopelijk word ik zo goed dat ik daar kan spelen. Ik ben pas in Amerika geweest en heb daar een echte NHL wedstrijd gezien, dat was echt heel gaaf!

IJshockeyNL_prijsvraag winnaar Gerayno_2017.jpg

Wie weet wordt de droom van Gerayno om in de NHL te spelen nog wel werkelijkheid, want zoals hij zelf zegt: 'Hard work pays off. If you want to be good, you have to practice, practice, practice...'

Wij willen namens Bauer en IJshockey Nederland iedereen bedanken die deelgenomen heeft aan de 'Bauer Moment van het Seizoen' actie.

Hou onze website en social media in de gaten voor meer acties in de toekomst.

Nieuws Game Center Spelers Teams Forum