Dukla Michalovce

5 oktober 201909:28

Door Joep Meijsen

Zeges voor Dalhuisen en Nagtzaam

Mike Dalhuisen en Dukla Michalovce zetten hun sterke start van het nieuwe seizoen voort. Op vrijdag was de ploeg met 4-1 te sterk voor Nové Zámky voor de vijfde zege in een thuiswedstrijd dit seizoen. EC Peiting en Nardo Nagtzaam won de uitwedstrijd in Weiden. Nagtzaam pikte een assist op.

Dalhuisen boekte geen punten bij in de wedstrijd. Met zeventien puntn uit acht wedstrijden straat Michalovce nu op de vierde plaats van de ranglijst in het historische seizoen op het hoogste niveau in Slowakije. Dalhuisen heeft een goal en zes assists in acht wedstrijden en is daarmee de nummer twee op de topscorerslijst van zijn ploeg.

Nardo Nagtzaam en Peiting wonnen de uitwedstrijd in Weiden met 3-4. Nagtzaam pikt een assist op in de wedstrijd, waarin James Morris twee keer scoorde voor Peiting. De ploeg van de Nederlander staat nu vierde op de ranglijst in de Oberliga S√ľd met zeven punten uit vier wedstrijden. Nagtzaam heeft twee goals en vijf assists in de eerste vier wedstrijden van het seizoen. Alleen Morris heeft met vijf ogals en drie assists meer punten.