Home Sport & organisatieBench Officials → Formulieren bench officials

For颅mulieren bench officials

Hier vin颅dt u for颅mulieren die u in staat stellen de ver颅schil颅lende tak颅en van de bench offi颅cials goed uit te voeren.

Wedstrijdformulier

Het wedstrijdformulier is beschikbaar in de vorm van een block wedstrijdformulieren, te bestellen bij IJshockey Nederland (info@ijshockeynederland.nl), en in de vorm van een geprinte versie via de website van IJshockey Nederland. Daarnaast is het formulier te downloaden. Wanneer u dit formulier of de geprinte versie gebruikt, dient u over de mogelijkheid te beschikken direct na afloop van de wedstrijd een kopie te maken voor beide teams.

Wedstrijdformulier U8/U10

Bij een U8/U10-toernooi wordt gebruik gemaakt van het wedstrijdformulier voor een U8/U10-toernooi. Bij een U8/U10-wedstrijd wordt gebruikt van het wedstrijdformulier voor een U8/U10-wedstrijd.

Kladwedstrijdformulier

Het kan handig zijn om naast het offici毛le wedstrijdformulier een kladwedstrijdformulier in te vullen.

Opstellingenformulier

Op het originele wedstrijdformulier staan de rugnummers door elkaar. Dat komt onder andere doordat op het formulier eerst de goalies, dan de verdedigers en daaronder de aanvallers genoteerd moeten worden. Bij het omroepen is het soms zoeken naar de naam bij het rugnummer. Dan kan het handig zijn de opstellingen van beide teams op rugnummervolgorde op het opstellingenformulier in te vullen. Dat kunt u thuis al doen door (oude) opstellingen van de website van IJshockey Nederland te halen. Pas de lijst natuurlijk wel aan als u voor de wedstrijd de juiste opstellingen van de teams hebt ontvangen.

Straffenformulier

Meerdere straffen kunnen op hetzelfde tijdstip worden gegeven. Wanneer beide teams bestraft worden, komt het vaak voor dat straffen tegen elkaar moeten worden weggestreept. Door gebruik te maken van het straffenformulier kunnen alle straffen snel genoteerd worden en sneller en gemakkelijker bepaald worden welke straffen tegen elkaar weggestreept moeten worden. Daarna kunnen de gegevens op het originele formulier overgenomen worden.

Penalty shotsformulier

Als een wedstrijd door penalty shots beslist moet worden, dient bijgehouden te worden welke spelers de penalty shots nemen en of er gescoord is of niet. Daarvoor kan gebruik gemaakt worden van het penalty shotsformulier. LET OP! - Beide teams nemen vanaf seizoen 2018-2019 om en om een serie van vijf in plaats van drie penalty shots. Daarna nemen de teams om en om 茅茅n penalty shot totdat de beslissing is gevallen.

Laatst gewijzigd op 2 mei 2020 om 17:48