Home Sport & organisatieOpleidingen → Bench Official

Bench OffiĀ­cial

Helaas ziet IJshockĀ­ey NedĀ­erĀ­land met ingang van seizoen 2020ā€‰ā€“ā€‰2021 geen kans meer de CurĀ­sus Bench OffiĀ­cial op locatie te geven. Dat betekent niet dat er niets aan opleiĀ­dĀ­ing en onderĀ­sĀ­teĀ­unĀ­ing wordt gedaan.

Onder Handleidingen bench officials vindt meerdere handleidingen die u door zelfstudie in staat stellen de verschillende taken van de bench officials goed uit te voeren. Vooral de Verkorte handleiding invullen wedstrijdformulier is een heel handig hulpmiddel om in korte tijd veel te leren. Daarin staan overigens niet alle regels. Daarvoor verwijzen we graag naar de ā€˜groteā€™ handleiding.

Voor ondersteuning hebben we gezorgd. Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met een van onze supervisors voor de bench officials, Jan Kerkhof (jan.kerkhof@ijshockeynederland.nl) of Dick Passchier (dick.passchier@ijshockeynederland.nl).

Heeft u een ervaren bench official die in staat en bereid is zelf een cursus te geven dan ondersteunen wij dat van harte. Wij zullen hem of haar graag de cursus die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld ter beschikking stellen en op afstand zorgen voor ondersteuning. Mocht uw club interesse hebben, kunt u ook hiervoor contact opnemen met Jan Kerkhof of Dick Passchier.

Klik hier voor de sectie Bench Officials. Hier vinĀ­dt u alle inforĀ­matie die u in staat stelt de verĀ­schilĀ­lende takĀ­en van de bench offiĀ­cials goed uit te voeren.

Laatst gewijzigd op 26 juli 2021 om 19:03